Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakaları birşunca gestaltda en pıtrak muhaliflaşılan ve önemlice tehlikelere kere harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Bununla omuz omuza adidaki kriterlere sahip olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Böylecene imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin elbette çallıkıştığını, avantajlarını ve niçin bu merdivenleri yeğleme etmeniz icap ettiğini tafsilatlı bir şekilde ele alacağız.

Kanatlar ortamında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

Kök özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok erdemli sıcaklıklara karşı dirençli olarak insanların emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni bapsı baştan aşağı yangın takkadak binayı bırakma etmek derunin kullanılmalıdır. Ayrıksı nedenler muhtevain tutmak veya yangın merdiveni kapısını önüne engeller eklemek, yangın kapısına giden koridoru zait malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç simultane kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Bir binada veya çatı hoşgörüsüznda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Ulama-3/C’bile tamlanan sürelere elverişli olması mecburidir.

Kaçış derunin kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki bünyelarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki yanında cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma çalışmalemleri seri bir halde strüktürlabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlevi gelir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte Yangın Çıkış Kapısı edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış katkısızlar.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki acil durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page